NYHET! JOIN lanserer to produktversjoner, JOIN Norge og JOIN Fylke

I dag lanserer vi mulighet for å velge to produkter, JOIN Norge (kr 4800.- eks mva/år) eller JOIN Fylke (kr 1800,- eks mva/år). Dette er gjort fordi våre brukere har ønsket denne muligheten. I starten jobbet vi kun med foretak som jobbet nasjonalt. Men etter hvert har vi fått henvendelser fra foretak som kun jobber i nærområdet, og som har et mindre behov. Det har vi nå gjort noe med.

Med JOIN Fylke har vi gjort det enda enklere og rimeligere å drive effektiv direktemarkedsføring i nærområdet ditt.

Er du kunde i dag har du JOIN Norge. Dersom du markedsfører deg lokalt i nærområdet, kan du nå velge JOIN Fylke for å hente ut kontaktlister fra fylket ditt. På den måten sparer du penger.

Hvordan kan jeg bestille JOIN Fylke?
Gå til forsiden av www.join.no, legg inn din epost, og klikk «Åpne gratis demobruker nå». Velg så «Bestill oppgradering» og velg JOIN Fylke. Velg deretter fylket som du vil hente ut kontaktlister fra. Etter bestillingen kan du fortsatt søke i databasen for hele Norge, men du får kun eksportere kontaktlister fra fylket du har valgt.

Har dere gjort andre endringer?
Vi har gjort visuelle forbedringer her og der, og vi har forenklet eksporten og gjort den mer ryddig. Den gamle eksporten hvor du kunne velge ringeliste, adresseliste eller epostliste (tre forskjellige valg) er nå utfaset og erstattet med en mye raskere løsning for nedlastning av kontaktlister. Det er også enklere å finne frem hvor du velger ut datafeltene du vil ha med i eksporten.

Vi har allerede startet utviklingen av neste JOIN-versjon!

Legg igjen en kommentar