Bedriftens registreringsdato

Fordel:
– Finn segmenter basert på selskapets registreringsdato

Ulempe:
– Ingen spesielle.

Tips relatert til selskapets registreringsdato:
– Bruk registreringsdato for å finne nyetablerte foretak i kjøpsmodus.
– Bruk registreringsdato for å finne jubilanter; 1-år, 5-år, 10-år, 20-år osv.
– Del opp år i måneder. Lag 12 lister i steden for en stor. Eks bruk dato fra “2005-01-01” og til dato “2005-01-31”, og du velger ut foretak som har 10-årsjubileum i januar 2015.

Registeringsdato er når foretaket ble registrert i Brønnøysundregistrene, dvs da selskapet startet sin virksomhet.

For å velge dato klikker du i rutene. Da får du en datokalender som du enkelt kan velge dato fra. Etter at du har valgt dato, blir dato gjort om til et mer søkbart format på formel åååå-mm-dd. Du bare velger dato, vi ordner resten.

registreringsdato-jubileum-sok-01
Bilde
: Her har en markedsfører valgt ut foretak som har 10-årsjubileum. Fra dato “2005-01-01” og til dato “2005-12-31”. Med å velge “Har telefon” og “Er MVA-registrert”. Hele 12915 foretak kan nås. Velg f eks på ansatte og salgsinntekt for å begrense utvalget ytterligere. Eller velg januar, februar osv.

 

registreringsdato-nyetablerte-sok-01
Bilde
: Vår selger skal ringe nyetablerte foretak registrert i desember 2014. For å bruke tiden effektivt, velger han “Har daglig leder”, “Har telefon” og aksjeselskaper som har selskapsform “AS”, “ASA” og “NUF”. 490 nye mulige kunder.

Legg igjen en kommentar