Eksportering av kontaktdata til 3.parts programvare

JOIN Bedriftslister lar deg eksportere ut kontaktdata til CSV-format (kommaseparert filformat) som støttes av de aller fleste regneark som Excel, Open Office, Numbers o.l.

Eksport til 3.parts programvare er mulig
De fleste programvareløsninger støtter import av CSV-filer som JOIN Bedriftslister lager. Det betyr at du kan hente ut skreddersydde kontaktlister, og importere til 3.parts programvare for eget internt bruk som f eks:

  • CRM system
  • Prospekteringsverktøy
  • Click-2-Call programvare
  • *Bulk mailing (PC eller cloud-basert)
  • Databasevask (MS SQL, MySQL, Oracle etc)
  • Research og analyse
  • Spørreundersøkelse

DISCLAIMER:
* Cloud-baserte tjenester, spesielt fra USA, har ofte begrensninger på hvilke e-postadresser som er lovlig å bruke ettersom deres lovgivning er annerledes enn i Norge. Også norske ISP’er (Internet Service Providers) kan ha egne retningslinjer for utsendelse av bulkmail. E-postadressene du får fra oss er lovlig å bruke iht Markedsføringsloven. Det er bruker sitt ansvar å sjekke til en hver tid gjeldende regler for utsendelse via 3.parts nettverk og løsning. Ta kontakt om du ønsker rådgivning fra oss.

Legg igjen en kommentar