Finn foretak med dårlige, eller gode, nettsider

Tips:
– Jobber du med salg som omhandler nettsider i en eller annen form, kan du nå bruke vårt nye søk, “Vise nettsider”, som gjør en forhåndvisning av nettsidene i søkeresultatet ditt.
– Bruk “vise nettsider” kan spare deg for tid og gi masse god informasjon i salgsarbeidet dersom du f eks jobber med; web design, annonsesalg, digital markedsføring, reklame, programvareutvikling, IT-konsultasjon, forretningsutvikling, finans og investeringer m.m.

Finn selskaper med dårlige, eller gode, nettsider som du kan gjøre business med.

Identifisere foretak som ligger etter teknologisk, eller du kan finne selskaper som tjener bra med penger, og har et potensiale til å utvikle en bedre digital opplevelse for sine brukere.

Gjør et søk på et segment du vil ha som nye kunder. Gå til den største flippen på høyre side som viser søket, “Foretaks”-flippen. Sett “Vise nettsider” til “på”. Du vil da få se forhåndsvisning av nettsidene til foretakene, og kan på den måten raskt få informasjon og vurdere om nettsidene er bra, eller dårlig. Ønsker du å kontakte foretakene kan du lage en kontaktliste og redigere på hvem du vil kontakte samtidig som du blar gjennom nettsidene.


Bilde:
Kommer.

Legg igjen en kommentar