Finn lokale foretak

Tips:
– Til møtebooking er det lurt å bruke poststed og booke så mange som mulig på samme poststed for effektiv kjørerute. Husk å ta med i eksporten; besøksadresse, besøkspostnummer og besøkspoststed, slik at du enkelt kan finne frem til adressen med GPS og kartløsning.
– Jobber du kun i samme fylke, så kan du kjøpe JOIN Fylke til en betydelig lavere pris enn JOIN Norge. For oppdaterte priser sjekk nettsiden.
– Planlegg Road-Show med geografi-søk og finn potensielle bedrifter på ruten.

Avansert tips:
– Jeg er nå på poststed x, og vil gjerne besøke andre foretak i nærheten når jeg først er her. Bla deg frem til aktuelt poststed, og legg til ønsket poststed, f eks Tromsø. Velg bransje og/eller størrelse for selskapet, og se hvilke søketreff du får. Eksporter deretter søkeresultatet med datafelt besøksadresse, og sorter besøksadresse i Excel, og du finne kanskje til og med bedrifter i samme gate som er interessante å stikke innom.

Finn lokale foretak du kan gjøre business med:
Velg “Geografi”-flippen. Geografisøket er organiser på fylke, kommune og poststed. På samme måte kan du klikke deg inn på fylke, deretter på kommune og helt ned til poststed. Inne på et fylke kan du velge flere kommuner og poststed som du selv vil. F eks om du vil ha de tre største tettstedene i Vestfold fylke, velger du poststedene Tønsberg, Sandefjord og Larvik. Da får du færre sentrumsnære treff, enn om du velger hele kommunene Tønsberg, Sandefjord og Larvik.

lokale-sok
Bilde: Eks velg poststedene; Tønsberg, Sandefjord og Larvik for å segmentere sentrumsnært.

Legg igjen en kommentar