Finn lønnsomme foretak

Tips:
– Øk salget ditt med å selge til de lønnsomme selskapene tilgjengelig i vår foretaksdatabase.
– Lønnsomme selskaper har mer kapital til å handle for enn ikke-lønnsomme selskaper. Lederne i lønnsomme selskaper viser seg å være mer profesjonell overfor selgere, og vet at selgere ofte kan ha noe fornuftig å tilby som er verdt å vurdere for sin egen fordel.

Lønnsomme selskaper finner du med å gå på “Annet”-flippen og under Regnskap skriver du inn driftsresultat i hele kroner med ønsket fra-verdi, og eventuelt til-verdi. Kombiner gjerne med andre søkeparametre på bransje og geografi om du vil begrense søket enda mer.

lonnsomhet-sok
Bilde: Eks fra “500000” og blankt til-verdi tar kun med selskaper som har over 500 tusen i driftsresultat i regnskapet.

 

Legg igjen en kommentar