Hvordan finner jeg flere nye kunder, likens som min beste kunde?

Tips:
– De potensielle kundene som er i samme bransje som din beste kunde, har mest sannsynlig også samme utfordringer og samme behov.
– Prøv referansesalg og bransjetilnærming i salgspitchen din.

Slik finner du nye kunder likens som din beste kunde:

  1. Finn bransjekoden til din beste kunde.
  2. Søk i bransjeregisteret i JOIN Bedriftslister, og legg til bransjen.
  3. Hent ut prospektlisten med ett klikk.

Eks. Den beste kunden din er Aftenposten. Du vil ha en prospektliste over foretak i samme bransje i Norge som har over 10 ansatte. Jada, du vet om VG, Dagbladet, DN osv. Men som regel finner du mange nye prospekter du ikke visste om eller har kontaktet tidligere.

finn-bransjekode-foretak
Bilde 1
: Finn bransjekoden til din beste kunde. Her bruker jeg www.brreg.no og søker på “aftenposten”. Du finner enkelt bransjekode og bransjetekst for Aftenposten som er «58130 Utgivelse av aviser». Næringskode er nyttig, og brukes i neste punkt.

finn-nye-kunder-bransjesøk
Bilde 2
: Gjør et fritekstsøk under bransje-flippen inne i JOIN Bedriftslister, og velg bransjen som automatisk foreslås etter hvert som du skriver inn f eks “avis” og velger “58130 Utgivelse av aviser” (bla med piltast nedover, eller klikk med musa). Næringskodene er standardisert NACE2007.

finn-nye-kunder-eksport
Bilde 3
: Velg f eks over 10 ansatte fra annet-flippen, og klikker på foretaks-flippen og klikker så på “Filnedlastning”. I dette tilfellet har jeg nå 160 potensielle nye kunder å selge til.

Tilpass selvfølgelig andre søkekriterier som passer best for deg.

Legg igjen en kommentar